Riscuri asumate din hainele cumparate

De fiecare data cand mergi la shopping dincolo de placerea in sine care te preocupa trebuie sa tii cont de faptul ca orice obiect vestimentar are un risc in ceea ce priveste sanatatea ta. Poate ca de la o singura purtare nu te vei face vinovata de anumite situatii cum nici cu o floare nu se face primavara.

Riscurile pe care ti le asumi cand iti cumperi o pereche de incaltari cu toc prea inalt este clar cel legat de durerea ce trebuie sa o suporti. In plus, tine de postura nefireasca pe care o vor avea picioarele tale, asta ca sa nu mai amintim de modul in care si degetele tale trebuie sa suporte o anumita presiune. Risti modificarea osoasa cu aparitie de monturi, durere la tendoane de asemenea si presiune la muschi.

Riscul hainelor prea stramte. Si pana acum un semnal de alarma cu privire la blugii prea stramti spre exemplu a fost tras deja. Doar ca in ultima vreme exista se pare o mai mare preferinta pentru astfel de articole vestimentare. Ce se intampla cand purtam astfel de blugi. Circulatia este deja ingreunata si mai mult decat atat mersul este ingreunat si chiar are sanse sa se deformeze total.

Durerile de spate, de umeri, problemele de circulatie sunt si ele prezente si asta in orice caz cand purtam haine stramte. In aceasta categorie se incadreaza corsetele, sutienele, bustierele si chiar si acele tipuri de lenjerii care se crede ca modeleaza corpul. Nici curelele prea stramte nu sunt ideale caci opresc circulatia in zona abdominala, te simti mereu sub presiune si pe langa faptul ca ingreuneaza si digestia se prea poate ca zona cu pricina sa fie iritata in timp, cu semne clare de la purtatul intensiv al hainelor stramte.

Gentile, atat ale femeilor cat si ale barbatilor, acele genti pe o parte de mers la sala sunt si ele cu un risc mai ales de a provoca dureri si deformari ale coloanei. Asa ca data viitoare cand iti vei alege hainele si accesoriile gandeste-te de doua ori ce anume iti vei dori sa cumperi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.