5 indicii ca partenerul tau nu isi doreste o relatie serioasa





Cum iti poti da seama daca barbatul de langa tine spera la o relatie serioasa cu tine? Chiar daca pare indragostit si mereu atent, iata care sunt cele 5 indicii ca acesta nu se vede langa tine intreaga viata:


·         Evita sa te prezinte prietenilor si familiei. Daca sunteti deja de cateva luni impreuna, iar acesta inca nu ti-a facut cunostinta cu familia si grupul de prieteni, atunci e destul de evident ca nu vede un motiv bun pentru care ar face asta. Daca ar fi sigur pe aceasta relatie, nu ar ezita sa o faca. Ba din contra, ar fi incantat si mandru sa te prezinte celorlalti, sa se laude cu tine. 


·         Pastreaza legatura constant cu fosta iubita. In momentul in care observi ca in telefonul lui mai sunt pastrate poze cu cei doi, clar acesta inca nu a uitat-o definitiv si nu e 100% pregatit de o noua relatie. Daca acestia se si intalnesc din cand in cand, atunci intentiile lui fata de tine nu sunt cele mai bune.


·         Nu vrea sa iesiti in locuri publice si aglomerate. Cand iubitul tau evita sa te invite la o plimbare sau la o cina intr-un loc populat, inseamna ca nu vrea sa fie vazut cu tine. Acest lucru inseamna ca isi doreste sa petreaca timp cu tine doar in intimitate si sa se bucure doar de placerile sale.


·         Posteaza pe retelele de socializare fotografii cu diferite femei. Desigur, pozele cu matusa, sora sau verioara nu se pun la socoteala. Daca insa are un numar insemnat de poze cu diferite domnisoare in jurul lui, iar cu tine nu doreste sa publice, inseamna ca nu isi doreste o relatie serioasa de care sa stie si restul lumii.


·         Nu isi deschide sufletul in fata ta. Daca partenerul tau nu este deschis cu tine, inseamna ca nu are suficienta incredere in tine, sau poate doar nu isi doreste asta. 


Daca din pacate toate aceste lucruri le regasesti in relatia cu partenerul tau, inseamna ca momentan nu isi vede viitorul alaturi de tine.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.