Ringly, inelul multifunctional

Pentru acele femei atat de ocupate incat au nevoie de o modalitate de a-si gestiona toate treburile, cand telefonul mobil nu este suficient pentru a pune in ordine anumite aspecte inelul Ringly este ideal. Un inel care functioneaza in adevaratul sens al cuvantului.

In prima faza este un inel. Atragator si nu numai, chiar pretios pentru ca este realizat din aur de 18 carate. Are si o piatra pretioasa, ba chiar intr-o forma dreptunghiulara care sa il faca vizibil in adevaratul sens al cuvantului. In al doilea rand se incadreaza in randul acelor accesorii care se fac utile pentru ca senzorii pe care ii are se conecteaza prin bluetooth la telefon. Si astfel ajunge sa fie cel care te avertizeaza cand suna telefonul.

Datorita senzorilor sai acesta va vibra si va emite un semnal luminos cand telefonul va suna sau te va avertiza cu privire la agenda, cand primesti un mesaj si asa mai departe. Orice tip de avertisment ce poate fi parte din functionalitatea telefonului inseamna sa fie "transferat" in lista de aspecte pe care Ringly le poate face.

Vibratiile acestui inel sunt in masura sa fie ajustabile. Asta pentru ca dupa caz sa nu existe probleme in a se detecta, in a se simti acele vibratii. Pentru fiecare in parte, dupa preferinte, va exista un nivel de vibratie care sa avantajeze. Si daca nici acel semnal luminos nu ajuta cat sa iti dai seama ca iti suna telefonul.

Ringly este practic si de asta isi dau seama toate femeile pentru ca telefonul este adesea lasat pe oriunde in geanta si de  multe ori se pierd apeluri tocmai pentru ca soneria nu se aude, vibratiile nu se simt. Mai ales pentru femeile cu multa treaba si cele care isi cauta practicul din orice situatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.