Secrete ale mariajului

Nu, nu este vorba de cine tace si cine vorbeste, nu este vorba de cei care stiu multe si  prefera sa impartaseasca si din experienta si din mandria asta. Cand vine vorba de mariaj de fapt nu prea sunt reguli caci fiecare isi traieste viata asa cum isi doreste. Fiecare isi face viata dupa bunul plac unde compromisul poate sau nu sa fie la el acasa.

Ce te va interesa pe tine sau pe altii cum ai trecut tu peste o dezamagire si ti-ai iertat partenerul de viata? Conteaza pana la urma ca sunteti inca impreuna si construiti ceva. Poate suna ciudat fata de ceea ce unii ar crede insa secretul mariajului este sa iti mai clatesti ochii si in alta parte. Sau cel putin asta spune Julia Crouch in cartea sa "The Long Fall". Pana la urma casatorita de 25 de ani ar trebui sa fie un exemplu.

Aceasta spune ca a flirta cu cineva este unul din acele momente care te fac sa te simti bine si sporind starea de bine acelasi lucru va caracteriza si relatia cu partenerul. Dar poate ca si echilibrul din acest punct de vedere conteaza caci unii vor merge mai departe de atat sau vor avea nevoie de un astfel de punct sa isi dea seama ca pot mai mult si isi doresc mai mult, fac o comparatie si...nu iese prea bine pentru cel de acasa.

Cont comun? Pentru cine nu este misogin. Insa pe ce se pune accent cel mai mult tine de comunicare si de respect. Spune ea totul trebuie sa se discute deschis pentru ca lucrurile nespuse ajung sa devina un zid si pentru ca obisnuinta de asa natura e moartea pasiunii. Dar cum spuneam, regulile sunt facute sa fie incalcate, regulile de fapt nu exista si fiecare si le traseaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.