Trucuri de zi cu zi

Avem nevoie de o buna energie in fiecare zi. Avem nevoie ca optimismul si nu numai sa ne invadeze. Doar ca nu putem fi la fel de bine dispusi de fiecare data. Iata ce ii ajuta pe unii sa isi revina din starea de letargie sau chiar si de oboseala:

  • Asculta muzica. Nu numai ca poti empatiza cu anumite stari si asta te ajuta sa iti revii dintr-o stare mai proasta insa de multe ori te si incarci cu suficienta energie pentru a-ti reveni. Unii spun ca are efect de calmant, altii doar apreciaza ceea ce tine de modul neconventional in care te face sa te simti plin de energie. 
  • Mananca ciocolata. Nu numai pentru necesarul de a te incarca cu energia necesara, nu numai pentru gustul sau divin si o forma de a te recompensa ci si pentru ca studiile demonstreaza eficienta ciocolatei in lupta contra bolilor cardiovasculare printre altele. 
  • Hidratarea. Daca energia scade, apar durerile de cap, daca nivelul de concentrare este unul foarte mic de vina ar putea fi chiar lipsa de apa, spun specialistii. Si asta se explica destul de usor de vreme ce apa este cea care transporta in organism toate substantele nutritive. Orice proces este ingreunat cand apa nu este la nivelul necesar. 
  • Ia masa in oras. Nu trebuie sa fie o regula insa se pare ca studiile confirma faptul ca masa luata in oras este cea care te destreseaza, de fapt o modalitate de a incheia o zi mai stresanta. 
  • Pastreaza un ritm la somn si nu in cele din urma pastreaza regula meselor sanatoase ca fiind un necesar. 
Nimic nu se compara cu o alimentatie echilibrata si pe masura acestor griji un stil de viata sanatos de asemenea. Nu numai modalitatile prin care te relaxezi sunt si cele care conteaza in modul in care te simti intr-o zi insa si ce anume faci pentru a evita sa fii prada depresiei sau/si stresului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.