De incercat: cum sa grabesti pregatirea de dimineata

Diminetile sunt un chin pentru toata lumea cand timpul preseaza si ajungi sa iti dai seama ca trebuie sa alergi in n locuri pana cand a incepi programul de munca. Din pacate unii nu isi permit nici macar sa intarzie asa ca e musai sa se tina strict de  un program.

Poti? Cand uneori te trezesti atat de adormit incat nu stii incotro sa o iei, cand dilema despre "cu ce sa ma imbrac astazi" este frecventa...Iata ce spun unii despre aceasta experienta si cum se poate sa iti scurtezi drumul pentru a fi gata mai repede:


  • Elimina pasi de rasfat. Unele creme sunt mai utile, cu o mai mare eficacitate noaptea. Asa ca nu te incarca de creme si lotiuni tonice. 
  • Usuca parul in fuga. Nu este nimic iesit din comun doar ca ce nu isi dau seama unii este ca aburul este dusmanul numarul unu. Asa ca prefera sa stai cu un prosop in cap pana cand servesti cafeaua sau iti prepari alte treburi pentru plecare. 
  • Nu reusesti sa mananci acasa? O poti face pe drum in ultima instanta. Decat deloc, mai bine oricum ar fi asa ca micul dejun se poate lua si la pachet. 
  • Nu exagera cu machiajul. Si asa devine obositor sa ai grija de acest pas asa ca rezuma totul la un stil minimalist. Si pana la urma este nevoia de un machiaj de zi si nu unul de podium. 
Ideal ar fi sa pregatesti totul cu o seara inainte. Who cares cand e night club. Stim asta doar ca poti apela la trucul cu ceasul si anume sa il pui sa sune putin mai repede decat de obicei. Chiar daca nu te vei trezi instant cel putin castigi ceva timp la trezire fata de o alarma setata la limita de posibilitate sa iti faci programul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.