Sfaturi pentru decorarea gradinii

Foarte multe persoane isi doresc sa locuiasca la casa si nu la bloc tocmai din cauza ca isi doresc o curte in care sa petreaca un timp frumos alaturi de persoanele dragi. Nimic nu poate fi mai minunat decat sa stai in aer liber, seara, dupa ce terminam programul de munca intr-o curte ingrijita si frumoasa.

Exista multe persoane care nu stiu sa isi ingrijeasca gradina sau nu stiu cum ar trebui sa faca pentru ca aceasta sa para a fi ca desprinsa din povesti. In continuare va vom oferi cateva sfaturi cu privire la ingrijirea gradinii. Iata ce ar trebui sa faci:

In primul rand trebuie sa stii ca poti apela la tot felul de artificii care sa faca curtea sa arate mult mai bine. Daca iti doresti ca totul sa arate minunat va trebui sa montezi fantani artiziene sau sa improvizezi tot felul de stanci sau alte lucruri care sa infumuseteze si sa dea viata locului. In cazul in care va ganditi ca montarea fantanilor poate fi o problema, trebuie sa stiti ca veti gasi la Shop-Einstal  tot felul de hidrofoare. 

Apoi, trebuie sa stii sa ocolesti cu grija. Acum ca ai gradina va trebui sa te gandesti la faptul  ca spatiul trebuie sa fie foarte bine organizat. Va trebui sa faci trotuarele cat mai late astfel incat sa ai loc sa mergi prin mai multe locuri. 

Nu trebuie sa uiti nici de un spatiu cat mai generos de miscare. Daca tot stai la curte trebuie sa ai si suficient spatiu ca sa te poti misca. Nu inghesui tot felul de lucruri in curte pentru ca vor lasa impresia unui loc foarte ingust. 

Apoi, trebuie sa apelezi la pavajul din gradina pentru a arata cat mai bine. Incearca sa te asiguri ca orice pavaj folosesti, vei avea suficient sprijin pentru picioare. Incearca sa eviti suprafetele alunecoase sau pietrele care se clatina. Puteti incerca incepand de la pietris cernut, necernut sau granit. 

De asemenea, arcadele si pergolele trebuie sa fie asezate corespunzator. Sub arcade trebuie sa existe cel putin 2 metri inaltime, peste care sa mai adaugati cate 45 de cm. Poti sa faci diferite arcade din flori, vita de vie sau trandafiri. Cu siguranta vor arata extrem de bine si vor da o nota de eleganta gradinii tale. 


Trebuie sa ai grija si sa pastrezi distanta intre plante. Plantele au nevoie de spatiu ca sa se dezvolte asa ca va trebui sa lasi spatiu intre ele pentru a creste frumos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.