Dimineata e un chin pentru cine nu stie cum sa se trezeasca vioi

Unii iti vor spune sa nu mai pierzi noptile, altii mizeaza pe ceea ce tine de reactia imediata de a te ridica din pat cand iti suna ceasul. Cert este ca trezitul de dimineata nu este o chestiune pe care sa o imbratisezi cu prea mult entuziasm. Daca nimic nu te motiveaza, iata cateva greseli comune pe care le facem.

Unde e lumina 

Tu te-ai trezi daca ai vedea intuneric in jurul tau? Este poate o chestie normala si banala si totusi nu o facem. Targe draperiile dimineata si lasa lumina naturala sa te trezeasca. Are un efect de care nu iti dai seama insa asta nu inseamna ca nu exista. Se spune chiar ca fara expunere la lumina naturala nu putem avea acelasi ritm intr-o zi.

Masajul si invigorarea 


Poate ca daca ai masa unele zone altfel te-ai trezi. Avem tendinta sa facem asta numai in anumite zone si mai ales cand avem dureri insa un masaj oricand este binevenit. Specialistii spun ca de mare importanta este masajul la nivelul tamplelor in mod special.

Apa 

Desigur, cand te vei spala pe fata dimineata vei prefera apa rece din ideea ca ai nevoie de invigorare. Insa nu numai asta este de folos ci pur si simplu si ceea ce tine de consumul de apa. Un pahar de apa dimineata, chiar si pe stomacul gol te ajuta sa elimini toxinele acumulate peste noapte si de asemenea te stimuleaza intern mai ales la nivelul tractului intenstinal.

Nu uita de miscare si de mancare. Poti consuma carbohidrati si avand in vedere ca pe timp de noapte ai o pauza ceva mai mare de la mancare, arderile vor fi mai accelerate la prima ora a diminetii. Consuma un mic dejun copios si incepe dimineata cu energia ce vine si de la sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.