Vacanta adults only - egoism sau necesar de relaxare?

Sa pleci in vacanta este la un moment dat si un chin cu organizarea. Pentru cei care detin un animal de companie se impune nevoia de a gasi o solutie si pentru acesta, in timp ce pentru familisti exista si aici dilema despre ce fac cu cei mici. Daca pentru unii devine un necesar sa isi ia si copiii din vacanta, altii isi cauta colturi de relaxare fara zgomote de acest gen. Asa au aparut vacantele de tipul adults only.

Exact asa cum suna, vacanta de tip adult only sunt de preferat mai ales in cazul celor inca isi traiesc burlacia. Pur si simplu prefera linistea si nu mediul de familie, precum si cei care nu mai au rabdarea necesara de a suporta energia celor mici. Daca sunt zone special dedicate varstei a treia, a doua si asa mai departe, de ce nu ar exista si tabere speciale pentru cei care nu doresc sa fie in preajma familistilor?

Un concept modern de acest gen, un concept ce tine de deja de un trend adoptat face ca numeroase hoteluri sa se alinieze cu astfel de oferte. Sunt deja numeroase zone unde se practica asa ceva. Hotelierii confirma faptul ca la piscina spre exemplu este mai liniste decat se credea si asta este ceea ce apreciaza si chiar cauta turistii.

Sa fie o vacanta de acest gen cea care atrage invidie sau poate chiar un soi de dispret? Cum vad romanii astfel de preferinte? Pana la urma se spune ca acolo unde platesti ar trebui sa primesti pe masura asa ca adult only pare sa fie doar un soi de cerinta in ceea ce priveste tipul de vacanta. Mai mult decat atat, educatia face diferenta. In timp ce unii cred ca inseamna sa nu iti placa ideea de familie, altii vad pura realitate a celor care au o preferinta...aparte.

Sa fie acesta un inceput de pretentii ridicate? Sa fie acesta un nou val de pretentii in randul romanilor? Asta inseamna si un alt prag al doleantelor sezoniere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.